Прикарпатка поверталася з Італії автобусом і зникла у Львові безвісти
Івано-Франківщина

Прикарпатка поверталася з Італії автобусом і зникла у Львові безвісти

12 серпня 2017, 11:37
0
0
Сподобалось?
0

Зникла 25-річна дівчина з Прикарпаття (смт Отинія Коломийського району) Вікторія Гринів. Дівчина поверталася автобусом з Італії. 14 липня вийшла у Львові та зникла. На автостанції на Вікторію чекала мама, але дівчина зійшла на зупинці перед вокзалом, так і не зустрівшись з нею. Була версія, що зникла поїхала у Польщу одразу наступного дня — 15 липня. Проте, згодом мама дівчини з’ясувала, що інформація не підтвердилася…

Історія дівчини непроста. У 2014 році вона завершила Прикарпатський національний університет ім. В. Стефаника за напрямком “Викладач образотворчого мистецтва”. Опісля навчання у Вікторії, розповідає мама, почалася депресія.

Нещодавно дівчина поїхала з сестрою на заробітки до Італії. Згодом сестри побили горщики і Вікторія втекла. За три дні у Римі карабінери знайшли дівчину і затримали. З сестрою посварилася через те, пояснює мама, що та не хотіла працювати… Мати попросила, аби Віка їхала додому. 13 липня сестра посадила Вікторію на автобус до України. Наступного дня матір мала зустріти доньку на вокзалі у Львові, проте цього так і не відбулося.

Джерело: mi100.info


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися