З гори зносили… мертвого грибника
Івано-Франківщина

З гори зносили… мертвого грибника

10 вересня 2017, 00:59
0
0
Сподобалось?
0

У п’ятницю, 8 вересня, рятувальники Яремчанського району викликали, аби ті допомоги відшукати зниклих у горах грибників. Пропаж вдалося знайти в районі гори Куколь – урочищі «Бабина Яма». На жаль, один з них був мертвий (помер добу перед тим!). Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Що стало причиною смерті грибника, встановлюють. Відомо, що товариші намагалися його реанімувати, однак безуспішно. Оскільки ще й заблукали, спробували віднайти зв'язок і попросили про допомогу рятувальників Закарпаття. Після безрезультатних пошуків на Закарпатській частині Карпат зранку 8 вересня були залучені гірські рятувальники Івано-Франківської області з Ворохтянського, Яремчанського та Івано-Франківського підрозділів.

Начальнику гірських рятувальників Ворохти вдалося зв’язатися з потерпілими та приблизно визначити місце їхнього перебування. Пошуково-рятувальна група вийшла на грибників та по рації передала їхні координати. Рятувальники трьох відділень, лісники і працівники поліції транспортували тіло до бази Заросляк, куди було викликано транспорт для перевезення померлого.

Джерело: Вікна


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися