У квартирі знайшли мертвими відому прикарпатську цілительку й всю її родину!
Івано-Франківщина

У квартирі знайшли мертвими відому прикарпатську цілительку й всю її родину!

31 грудня 2017, 12:19
0
0
Сподобалось?
0

Ввечері 30 грудня в Івано-Франківську в будинку на вулиці Січових Стрільців виявили тіла сім'ї з шести людей. Як стало відомо пізніше, загинула відома народна цілителька Русана Гордієнко з чоловіком і дітьми. Причиною смерті імовірно стало отруєння чадним газом. Також у сусідній квартирі знайшли ще тіло 22-річної дівчини.

Так, у суботу, 30 грудня, о 17 год. 34 хв. до поліції надійшло повідомлення від товариша загиблого про те, що він прийшов до них у гості і виявив у квартирі без ознак життя свого товариша, його дружину та четверо їхніх дітей.

Огляд місця події проводили слідчі СУ ГУНП в області за участю слідчих в ОВС криміналістів цього підрозділу, криміналістичної лабораторії у складі експерта-біолога, фахівців ДУ “Івано-Франківський обласний лабороторний центр МОЗ України”, спеціалістів Івано-Франківського відділення ПАТ “Івано-Франківськгаз” та судово-медичного експерта.

Загинули Русана Гордієнко (1978 р. н.), її чоловік Сергій (1990 р. н.), син Огнезар (2007 р. н.), доньки Ївга (2007 р. н.), Ведана (2013 р. н.), Тівер (2017 р. н.). Тіла направлено для проведення судово-медичних експертиз. Вони знаходилися у різних місцях. Відомо, що 27-річний голова родини загинув у ванні.

Попередня причина смерті – удушення чадним газом, повідомляють у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися