На Прикарпатті колишній чоловік всадив у дружину 5 куль під час прогулянки в міському парку. ПОДРОБИЦІ
Івано-Франківщина

На Прикарпатті колишній чоловік всадив у дружину 5 куль під час прогулянки в міському парку. ПОДРОБИЦІ

16 серпня 2014, 15:49
0
0
Сподобалось?
0

 

Як ми вже повідомляли, цей страшний злочин сколихнув Івано-Франківськ: у міському парку чоловік п'ять разів вистрілив у жінку, після чого приставив зброю собі до скроні й вистрілив ушосте. Жертва загинула на місці. А от убивцю куля в ту мить пожаліла...

Драма, як з'ясувалося пізніше, між колишнім подружжям розігралася в районі міського парку ім. Шевченка біля підніжжя так званої «Відьминої гори» (з боку вул. Чорновола). Після невдалої спроби самогубства убивцю забрала карета «швидкої». Загиблій було 28 років.

Сьогодні відомі нові подробиці цього резонансного випадку. Подружжя ще офіційно не встигло розірвати стосунки. 32-річний чоловік проживав у селі Угринів, його дружина - в Івано-Франківську. У них підростала 5-річна донечка, яка проживала з мамою. Кажуть, батько дуже переживав з цього приводу, адже любив дитину, тому шукав шляхи для примирення сім'ї. На жаль, слів чоловікові забракло... Що спровокувало конфлікт між подружжям, має встановити слідство. На жаль, це не поверне дитині батьків. Адже мама дівчинки загинула відразу на місці розстрілу, у парку, а батько-убивця після вистрілу собі у скроню помер наступного дня у лікарні.

Джерело: pravda.if.ua

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися