Сім'я ТРИНОГІВ
Івано-Франківщина

Безплідне подружжя кіборга стало батьками для рідного сина і прийомної донечки

3 березня 2018, 11:15
0
0
Сподобалось?
0

Довгих п’ятнадцять років Наталія та Дмитро Триноги з Івано-Франківська чекали на щастя батьківства. Та врешті як вирок прозвучало: «Безплідні. Обоє…» Дмитро вже відслужив в АТО і, повернувшись з війни, зважився з дружиною на відповідальний крок – всиновлення. І тоді дізнався, що стане не лише прийомним, а й рідним татом.

Ця пара рік тому серйозно задумалася над тим, що хоче чути вдома дитячий щебет, дарувати малечі свою батьківську любов. І коли з екрана телевізора побачили сюжет про крихітку, яку напівживою з тяжкою пневмонією покинула в лікарні рідна ненька, у серці щось тенькнуло. Зібрали необхідні речі, підгузки, іграшки – й пішли маленьку Настуню провідувати.

– Їй було сім місяців. Настя важила всього чотири кілограми і їла за раз лиш по 15 грамів. Вона була вся синя – така худа. Навіть голову не могла тримати, – згадує прийомна мама дівчинки Наталія Тринога. – Але мала такий погляд! Ми закохалися у її бездонні очі.

Подружжя стало постійно навідувати крихітку. І мимоволі з’явилася думка забрати її до себе, в сім’ю.

– Ми не просто її знайшли, виходили. Ми її вимолили, – каже Дмитро.

Він як ніхто інший знає ціну життю. У 2014 році Дмитро Тринога вже був на волосині від смерті. Тоді захищав Донецький аеропорт. Лише диво врятувало його і молитва рідних. Тепер він гаряче просив Бога не відбирати у нього з Наталею донечку. І крихітка вичухалася!

Подружжя півроку розшукувало матір-зозулю, та жінка жодного разу не вийшла на контакт, наче у повітрі розчинилася. Тож стали Дмитро та Наталя збирати усі необхідні документи, аби стати для Настуні батьками. Аж раптом жінка відчула себе якось незвично. Легке недомагання й інші симптоми підказували, що вагітна. Та Наталя не одразу в це повірила.

– Розумієте, і мені, і дружині медики казали: «Ви безплідні, у вас не може бути дітей». Повірити в те, що сталося, було важко. Але коли вагітність підтвердилася, зі мною коїлося щось неймовірне. Це таке щастя! – і сьогодні без хвилювання не може розповідати татусь.

У подружжя народився син. Та від думки вдочерити Настю Триноги не відмовилися. Рідну матір дівчинки вже позбавили батьків­ських прав, тож Дмитро і Наталя чекають рішення суду, щоб офіційно вдочерити красунечку.

Світлана РІДНА, м. Івано-Франківськ

ПЕРЕДРУК ЗАБОРОНЕНО!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися