На Івано-Франківщині реалізують унікальний інклюзивний проект
Івано-Франківщина

На Івано-Франківщині реалізують унікальний інклюзивний проект

30 липня 2018, 16:00
0
0
Сподобалось?
0

З 13 по 19 серпня 2018 року Благодійний фонд «Карітас-Київ» реалізує інклюзивний проект «Я з тобою» («I am with you») в партнерстві та за фінансової підтримки німецького фонду ChildFund Deutschland. 

Як повідомляє westnews.com.uaпроект здійснюється в рамках програми «Об’єднуючи людей заради розбудови миру». У його фокусі – не лише діти з інвалідністю, але й родини, в яких вони зростають, адже вони потребують комплексної психофізичної реабілітації. Окрім недостатньої підтримки з боку держави, в українському суспільстві досі спостерігається недостатньо толерантне ставлення до осіб з інвалідністю – на відміну від розвинутіших європейських країн.

Аби закласти закладаючи основи інклюзивного суспільства з можливостями соціалізації особливих дітей, в проекті візьмуть участь також здорові діти. Загалом у мальовничих карпатських Микуличах біля Яремче відпочиватимуть 63 особи, з них 36 – діти. Тижневу психофізичну реабілітацію родин з різних куточків України забезпечуватимуть супроводом психолога, реабілітолога, логопеда, масажиста, дефектолога тощо (деякі з них і самі є особами з особливими потребами).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися