На Прикарпатті шахраї відправили інваліда в на лікуванні і продали його житло
Івано-Франківщина

На Прикарпатті шахраї відправили інваліда в на лікуванні і продали його житло

29 грудня 2014, 09:34
0
0
Сподобалось?
0

Почалася ця історія ще у 2010 році. Працівниця Тисменицького районного відділення державної виконавчої служби разом зі своїм чоловіком під приводом укладення договору про довічне утримання інваліда незаконно заволоділи його житлом. Зловмисники надали приватному нотаріусу фіктивні документи, серед яких підроблене свідоцтво про смерть його сина, та уклали договір купівлі-продажу помешкання чоловіка. Скориставшись нагодою, коли він перебував на стаціонарному лікуванні, аферисти продали житло, а інваліда на підставі фіктивних документів оформили до будинку самотніх непрацездатних громадян, інформує прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

При цьому соціальні працівники, які погодили висновки про доцільність розміщення інваліда в закладі, склали та підписали документи, внісши до них неправдиві відомості про те, що інвалід проживає у своєму житлі, хоча на той час воно вже було відчужено.
Отримані від продажу будинку кошти зловмисники використали на власні потреби.
Внаслідок таких злочинних дій 56-річного інваліда позбавлено власного житла. Досудове розслідування триває. Його проводить прокуратура Тисменицького району.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися