На Прикарпатті загадково помер 20-річний чоловік
Івано-Франківщина

На Прикарпатті загадково помер 20-річний чоловік

25 травня 2018, 10:19
0
0
Сподобалось?
0

20 травня до Городенківського відділення поліції надійшло повідомлення телефоном від медпрацівників Городенківської ЦРЛ про те, що в 17 год, до реанімаційного відділення медзакладу доставлено 20-річного жителя с. Дубки.

Проте врятувати життя пацієнта не вдалося. О третій годині ночі 21 травня госпіталізований помер. Про це повідомляє WestNews.

Згідно з попередньою інформацією, причина смерті – отруєння хімічними речовинами, які  захоронені поблизу села, або внаслідок отруєння через окроплення полів. Однак у подальшому вище зазначена ймовірна причина смерті не знайшла своє підтвердження. Так як в результаті проведення патологоанатомічного розтину трупа встановлено причину смерті, яка настала внаслідок гострої мозкової недостатності, набряку, дислокації головного мозку, субарахноїдального крововиливу задньої сполучної артерії (інсульт).

Нагадаємо й резонансну подію, яка трапилася в Галицькому районі. Там зафіксували масове захворювання корів, імовірно, через отрутохімікати.  Станом на 10 год. 23 травня жодна тварина не загинула.   Наразі щодо  випадку обробки полів пестицидами в селі Мединя Галицького району проводиться службове розслідування.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися