Розробка прикарпатця дозволяє вести прицільний бій з ворогом з укриття за допомогою Wi-Fi
Івано-Франківщина

Розробка прикарпатця дозволяє вести прицільний бій з ворогом з укриття за допомогою Wi-Fi

1 вересня 2014, 10:05
0
0
Сподобалось?
0

 

На Прикарпатті презентували унікальну розробку. Боєць батальйону «Івано-Франківськ» створив пристрій, який дозволяє вести прицільний вогонь по ворогу з укриття за допомогою Wi-Fi. Це, переконує, в рази зменшить втрати серед українських військових.

Презентація новинки пройшла в управлінні внутрішніх справ Івано-Франківщини. Автор розробки - інженер за спеціальністю Павло Ненашев. Пристрій дозволяє здійснювати відео-та вогневий контроль за місцевістю, не полишаючи укриття, повідомили у секторі зв'язків із громадськістю УМВС України в Івано-Франківській області. «Робоча» назва новинки - «ДУСТ». Станок для кріплення зброї у ньому оснащується приладами відеоспостереження та пристроями для здійснення наведення за азимутальним та зенітним кутами. За допомогою програмного забезпечення здійснюється узгодження між точкою прицілювання відеокамери та точкою влучення встановленої зброї.

Керувати «ДУСТом» можна за допомогою дистанційного пульта, що має екран для спостереження та кнопки керування, та підключається до станка зі зброєю за допомогою броньованого кабелю або Wi-Fi. Тож оператор має можливість в час ведення бою знаходитися у безпечному місці і з укриття вести прицільний вогонь на ураження.

https://www.youtube.com/watch?v=YeSOthA_abI


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися