Тарас КОНЕЧНИЙ
Івано-Франківщина

За допомогою маятника лікує молитвами і цілющим зіллям

4 листопада 2018, 15:50
0
10
Сподобалось?
10

А коли бачить негатив, направляє до священика

Серцево-судинні хвороби, безпліддя, жіночі та чоловічі проблеми, цукровий діабет, післяінсультний та післяінфарктний стани, гепатит, розсіяний склероз, захворювання органів травлення… З такими бідами звертаються до Тараса Конечного із села Дзвиняч Богородчанського району не тільки з України, а й з-за кордону. Секрети травництва йому передав батько Юліан – колись відомий травник на Прикарпатті.

Поставив на ноги дружину Черномирдіна

Батько Тараса Конечного Юліан у 33 роки захворів на інфекційний ревматоїдний поліартрит, але лікарі не допомогли – і його спаралізувало.

– Звернувся до знахаря із сусіднього села, – згадує пан Тарас. – Він робив гарячі компреси з настою лопуха на все тіло, крім голови, на 5–6 годин. Людина почувається, мов зварена. За кілька днів параліч минув. Тато задумався: як так, що неписьменний дідо його вилікував? Після того часто допомагав йому у господарстві. І потомственний цілитель, який не мав дітей, передав татові свої знання.

Юліан Мечиславович купував медичні енциклопедії, літературу з фітотерапії і став додавати у лікування свої методи. А згодом прочитав про провидця та лікаря Нострадамуса, який працював з маятником, і собі почав практикувати з ним. Відтоді допоміг тисячам хворих. Років п’ятнадцять тому наша заробітчанка передала у Францію хворому з внутрішньочерепною пухлиною настоянку Конечного. Той француз вийшов з коми і навіть приїздив у Дзвиняч подивитися на цілителя! Вилікував дружину російського політика Черномирдіна, яку «списали» німецькі лікарі. Приїздив професор з Австрії, власник фармацевтичної компанії з Канади, родича якого Юліан Мечиславович вилікував від раку. Запрошували до себе, але він відмовився, сказав: «Я рідну землю не залишу». Лікував хворих до останку – ще у день смерті збирався прийняти жінку. Помер у 78 років.

Деякі продукти не можна їсти до кінця життя

Тарас Юліанович, як і батько, лікує молитвами та понад тридцятьма карпатськими травами. Чоловік бере у руки маятник. Над фотографією пацієнта тримає його і запитує, що цікавить. І маятник починає хитатися, даючи відповідь на запитання.

– З допомогою маятника я підбираю молитви, дозу зілля, термін лікування, визначаю, чи правильний діагноз, чи є інші захворювання. Науковці вважають, що це біополе. А мій батько і я впевнені: це ангел-хранитель, який підказує, – переконаний Тарас Юліанович. – На таке лікування мене благословили священики, але працювати тільки на здоров’я, а не на чари. Я не ворожу, пороби не знімаю. Часто приїздять дівчата, які не можуть вийти заміж, люди, в яких руйнуються сім’ї… Якщо бачу, що у них є негатив, бо це впливає не тільки на здоров’я, а на життя людини, тоді направляю до священиків для очищення. Є випадки, коли після молитов людина зцілюється, тоді не потрібне траволікування. Треба усувати не наслідки, а причину.

Мастопатія, міоми, ерозії лікуються досить добре при здоровій печінці та підшлунковій. Цукровий діабет, розсіяний склероз піддаються, але при цьому важлива дуже сувора дієта – тобто категорична відмова від деяких продуктів, не всі її витримують. При гепатиті С частина хворих одужує, а буває, показники покращуються, проте вірус не зникає – чому, невідомо. Хвороби очей лікуються важко. Трапляється, що пацієнт одужав, та раптом стан здоров’я різко погіршився. Причина у тому, що людина розслабилася, адже є продукти, які не можна вживати три, п’ять років, а то й усе життя.

Методикою травників Конечних цікавляться медики. Якось приїхали дві лікарки, і поки Тарас Юліанович підбирав їм трави, одна іншій сказала: «Я здуріла – стала давати своїй дитині таблетки». Щоб дослідити траволікування Конечних, приїздив у село Дзвиняч і професор з Львівського медуніверситету. Цей вуз, до речі, закінчили донька та двоє синів Тараса Юліановича. І тепер допомагають у зборі трав, консультують у лікуванні хворих.

Олена ПАВЛЮК, Івано-Франківська область

Передрук заборонено!

 

Поради травників КОНЕЧНИХ

*Не вживайте штучної їжі, особливо не дозволяйте це дітям. Як наслідок, знижується імунітет, з’являються різні хвороби.

*Козяче молоко лікує хвороби серця. А якщо воно відстояне у холодильнику протягом доби, то й печінку та підшлункову, очищає організм від солей.

*Корисне холодне обливання і дорослим, і дітям, особливо з 12-ї ночі до 6-ї ранку. Тобто заснули, прокинулися, 2–3 секунди облили все тіло, крім голови. Не витиратися, а тепло вкритися і спати. Якщо вночі прокинулися, і вам холодно, обливатися не можна.

*Для приготування трав та розведення настоянок використовувати тільки джерельну, криничну або свердловинну воду.

*Вживати трав’яні настої лише на порожній шлунок, не заїдати і не запивати.

 

Рецепти Тараса Конечного читайте в газеті "Вісник+К" №44 від 1 листопада 2018 року


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися