Мер Львова пообіцяв, що не допустить відімкнень електромережі в місті
Львівщина

Мер Львова пообіцяв, що не допустить відімкнень електромережі в місті

18 грудня 2014, 22:16
0
0
Сподобалось?
0

 

«Ніяких графіків погоджувати не буду, місто без світла не залишу», - так прокоментував проблему з плановими відключеннями споживачів від електромережі міський голова Львова Андрій Садовий.

«Електромережі мають працювати безперебійно. Львів'яни платять за послуги гроші. Коли хтось не має можливості вчасно заплатити, електрики приходять і кусачками відрубують світло. Коли «Львівобленерго» відмикає світло, не чув жодного випадку, щоб енергетики компенсували людям збитки, якщо, наприклад, горять телевізори, холодильники. Ці графіки - повний абсурд. 
Будемо вимагати, щоб електропостачання у Львові було безперебійним. «Львівобленерго» - приватна фірма. Це велика біда, що держава віддала стратегічну галузь у приватні руки. Через це зараз маємо багато проблем. Якщо вони («Львів­обленерго». - ред.) не справляються з роботою, хай віддають все державі. Місто готове це взяти під свою юрисдикцію, і не буде жодних відключень. Знайдемо тисячі варіантів, як правильно господарювати, щоб не було проблем з відключенням світла. Міністр енергетики публічно заявив, що не допустить жодних відключень електроенергії. Після цього я розмовляв з керівником «Львів­обленерго», який запевнив, що буде виконувати доручення міністра. Як вони виконуються?», - сказаві Садовий у коментарі для Високого Замку

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися