Львівщина

За підроблені бронежилети, які могли «убити» 150 бійців — строк «умовно»

12 березня 2015, 22:24
0
0
Сподобалось?
0

Резонансним став вирок у справі «картонних» бронежилетів, котрі закупили для українських фронтовиків. Через нечесних на руку торгашів могли загинути 150 бійців!

Справа набула розголосу ще в червні минулого року: зловмисники продавали фальшиві бронежилети, які могли пробити навіть дробини, адже замість броні всередині були вшиті звичайні металеві пластини. При цьому кожен бронежилет супроводжував сертифікат, що засвідчував приналежність його до 5-го класу захисту. Слідчі прокуратури, які розслідували цю справу, встановили, що на продажу цих фальшивок злочинний дует збагатився на 250 тисяч гривень. У стільки вони оцінили життя півтори сотні бійців.

Процес над продавцями «картонних броників» слухався у Сихівському районному суді Львова. І ось прозвучав вирок: негідників засудили до… двох років і шести місяців позбавлення волі (умовно). Обвинувачення пообіцяло оскаржити вирок. Тим часом люди, обговорюючи шокуючий злочин у соціальних мережах, пропонували замість покарання зловмисників одягнути на них їхні ж бронежилети та випробувати їх міцність пострілами з бойової зброї... 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися