Львівщина

У Львові розробили програму адаптації для... батьків першачків!

24 квітня 2015, 10:45
0
0
Сподобалось?
0

У Львові цьогоріч вирішили відкрити спеціалізовані «підготовчі курси» не лише для майбутніх першокласників, а й для їхніх батьків. За таку справу взялися фахівці початкової школи «Політехнік-Еколенд».

Майбутніх учнів насамперед вчать не навичкам письма та математиці, а правилам поведінки на уроках та під час перерв. Бо дітки повинні звикнути до нової ролі – ролі учня, переконані педагоги цього навчального закладу. І додають: саме від того, як відбудеться перше знайомство зі школою, значно залежить і подальше ставлення дитини до навчання, а отже, і її успішність. Тому головне завдання на адаптаційних заняттях – забезпечити емоційний комфорт для дітей і можливість відчути доброзичливу атмосферу.

Вперше у згаданій школі запровадили і тренінги для батьків майбутніх першачків. Психологи переконані: такі заняття допоможуть дорослим під іншим кутом зору поглянути на власні переконання щодо виховання дітей, оцінити готовність дитини до школи і зрозуміти, як їй допомогти розпочати важливий етап початку шкільного життя.

На заняття можна записуватися вже. Вони триватимуть до 1 червня.

Наталія КРАВЧУК,

м. Львів


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися