Дитина загинула в каналізаційному колекторі: комунальнику дали 4 роки тюрми
Львівщина

Дитина загинула в каналізаційному колекторі: комунальнику дали 4 роки тюрми

27 травня 2015, 09:00
0
0
Сподобалось?
0

Трагедія прийшла в дім львів’ян восени 2013 року. Бабуся гуляла на дворі з двома онуками. 2-річний хлопчик вирвав руку і побіг вперед. Він ступив на каналізаційний люк – і зник.

Сталося це у Львові на вулиці Широкій біля будинку, де живе родина. Бабуся відразу гукала про допомогу. Поки приїхали рятувальники, у колектор глибиною 6 метрів стрибнув випадковий перехожий. Проте йому не вдалося знайти малюка. І професійні рятувальники блукали підземними ходами до сутінок безрезультатно. Тіло Дмитрика вдалося знайти лише наступного ранку за півтора кілометра від місця, де він зник (так далеко віднесла течія нечистот).

Прокуратура відразу почала кримінальне провадження проти начальника дільниці каналізаційних мереж західного району «Львівводоканалу». Слідство назвало причину трагедії – «неналежно закріплене металеве перекриття колектора». Персональну відповідальність за стан перекриття колектора, вирішив суд, повинен нести начальник дільниці каналізаційних мереж. Тож комунальника засудили до чотирьох років позбавлення волі. Не врятувало його від тюрми навіть те, що родина загиблої дитини просила чоловіка виправдати.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися