Львівщина

На Львівщині псих зарізав доньку та матір

22 червня 2016, 22:46
0
0
Сподобалось?
0

Трагедія сталася у місті Дубляни Львівської області. Психічно неврівноважений чоловік убив свою матір, доньку та поранив зятя з онуком.

Кривава драма розігралася серед ночі. 55-річний чоловік так бурхливо відреагував на зауваження, що пора вже вкладатися спати. Вхопив ножа й став кидатися з ним на усіх, хто був вдома. Одна з дочок встигла вибігти на вулицю. Вона стала свідком, як батько жорстоко розправився з бабцею – своєю матір’ю. Стала відчайдушно кликати на поміч свого чоловіка, який на той час спав. Й з острахом подумала, що не знає, де в цю мить перебуває її маленький син. Як стане відомо потім, дитину від озвірілого психа намагалася заховати у ванній кімнаті тітка, мамина сестра. Та смертельне лезо наздогнало її. Убивця порізав дочку й кинувся з ножем на онука. На щастя, хлопчика прибіг боронити тато. Тікаючи з хати, вони обоє отримали по кілька ударів ножем. На щастя, не смертельних.

Як розповіла єдина вціліла у цій трагедії, донька убивці, батько мав серйозні проблеми з психікою. Він постійно влаштовував вдома скандали і якось вже махав перед очима ножем. Тоді обійшлося лише погрозами. А нещодавно його агресія була на стільки сильною, що довелося викликати «швидку». Чоловіка тоді госпіталізували у спецзаклад для хворих з проблемами психіки. Та надто швидко відпустили…


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися