Львівщина

Молитва за визволення України

2 квітня 2017, 22:26
0
0
Сподобалось?
0

Ініціативу екуменічної молитви прийняли на засіданні Всеукраїнської Ради Церков та релігійних організацій. Тож у неділю міжконфесійні спільні молитви відбулись у Києві, Львові, Луцьку та інших містах.

Так, у Львові 2 квітня загальноміська екуменічна молитва за визволення України відбулася біля фігури Божої Матері, що на проспекті Свободи. Про це передає прес-служба Львівської міської ради. До загальноміського молебню доєднались представники різних релігійних конфесій.

«Ми зібрались на заклик Всеукраїнської Ради Церков, релігійних організацій, на звернення, яке підписали очільники усіх Церков України, щоб звершити молитву за визволення України від агресора і за перемогу. Ми звершуємо свою молитву у одноголоссі з Києвом. Молитва багато може здійснювати перед Богом. Нема іншого знаряддя, як простягнути наші руки до Бога у час найбільших випробувань для нашого українського народу. Віримо в те, що перемога буде за нами», — зазначив Високопреосвященний митрополит Львівський і Сокальський УПЦ КП Димитрій (Рудюк).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися