Львівщина

Стала мамою у п’ятдесят!

10 грудня 2017, 12:00
0
0
Сподобалось?
0

На Львівщині в пологовому відділенні Старосамбірської лікарні мамою стала… 50-річна жінка. Про те, що носить під серцем дитя, вона дізналася, коли плід почав рухатися!

Рита Присяжнюк сама з Донеччини. Вона давно овдовіла, та, як і кожна жінка, не втрачала надії на особисте щастя, хотіла сімейного тепла. Ігор Бандрівський – з Львівщини, містечка Хирів, що у Старосамбірському районі. Він працював водієм на меблевій фабриці і розвозив товар по Україні, зокрема й у донецький Торез. Так пара і познайомилася. Зав’язалися між ними стосунки дванадцять літ тому, та жити разом не поспішали, аж поки не грянула війна. Тоді Ігор привіз кохану до себе додому.

Рита зізнається, що колись були думки про вагітність, але якось Бог діток не давав. У неї є дорослий син, якому вже 29 років, двоє внуків. А Ігор дітей не мав. Хоча дуже мріяв про це і часто коханій повторював: «От побачиш – Бог рано чи пізно подарує нам щастя батьківства». І небо його почуло. Коли вже й не сподівалися, що таке можливе, бо думали, що у Рити почався клімакс, жінка відчула, що вагітна.

Наприкінці листопада їй зробили кесарів розтин, і на світ з’явилася дівчинка вагою 3 кілограми 900 грамів та зростом 56 сантиметрів. Назвали немовля Анна-Марія. Просто у пологовому відділенні породілля зустріла свій ювілей – 50-річчя. Каже, донечка – це найкращий подарунок, який тільки можна було побажати. А 60-річний татусь нині просто на сьомому небі від щастя, бо здійснилася мрія його життя.

– У моїй практиці випадок, коли жінка народила в такому віці доношену здорову дитину, перший, – каже Орися Бонецька, завідувач акушерсько-гінекологічного відділення Старосамбірської райлікарні. – Мама почала годувати дитинку грудьми. За тиждень її з донечкою виписали додому.

Наталія КРАВЧУК, Львівська область  


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися