Львівщина

У Львові соцпрацівник влаштував стрілянину в підопічній сім'ї

31 грудня 2017, 11:26
0
0
Сподобалось?
0

У Львові соціальний працівник влаштував стрілянину під час відвідування неблагополучної сім'ї, голова якої відмовився повертати малолітнього сина до притулку. Про це повідомляє ТСН.

Батько хлопчика, Володимир Кравець, запевняє, що хотів тільки поговорити зі службовцем і вмовити його, щоб дитина залишилася в сім'ї на свята, але у відповідь отримав три гумові кулі в живіт, ногу і пах.

«Може, я агресивно повівся, попросив його спуститися. Коли спустився — почав стріляти. Не бив я його, може, підійшов і так різко смикнувся, але бити — я його не бив», — стверджує потерпілий.

Мати чотирирічної дитини спілкуватися з журналістами вирішила через зачинені двері, тому що виходити соромиться.

 «Я зараз вся побита, в синцях, мені навіть соромно вийти до вас», — пояснила жінка.

Вона стверджує, що конфлікт стався на її очах, і вона на боці соціального працівника. «Людина просто застосувала самооборону, оскільки він кинувся на працівника соціальної служби, який мені допомагає з маленькою дитиною», — розповіла жінка.

Сам стрілок розповідати про інцидент не хоче — замість нього говорить його керівник. Начальник відділу служби у справах дітей Львівської міської ради Ростислав Тимків запевняє, що це перший випадок у його житті, коли підлеглий застосував зброю, проте в цій ситуації він цілком на стороні колеги. Мовляв, він прийшов тільки запитати, чому дитину до сих пір не повернули до притулку, як треба було зробити після вихідних, проте тато хлопчика на діалог налаштований не був.

«Явно в алкогольному стані лежав, в один прекрасний момент піднявся і несподівано для працівника вдарив його головою в голову. Той упав, після чого почав ногами бити. Вистрілив вгору, зупиняв батька дитини, потім зробив пару пострілів і влучив у людину. І після цього кричав, щоб він зупинився», — розповів керівник відділу соцслужби.

У поліції ж пояснюють, що зброя у чоловіка була легальною, а до обставин його застосування у них питань немає.

«Вважати, що це перевищення правил самооборони, підстав ніяких немає. Пошкодження, завдані травматичною зброєю батькові дитини, легкі. Слідством встановлено, що був попереджувальний постріл», — розповів керівник Шевченківського відділу поліції ГУНП у Львівській області Ігор Петрик.

Він додав, що обидва фігуранти справи відбулися легкими тілесними ушкодженнями, і якщо вони помиряться — саму справу просто закриють.

Джерело: Високий замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися