Юна мама Таня ЛУЧИШИН
Львівщина

12-річна дівчинка зі Львівщини народила від… 14-річного брата

12 січня 2018, 09:36
0
0
Сподобалось?
0

Новина про те, що на Львівщині мамою стала 12-річна Тетяна Лучишин, шокувала всю Україну. Ситуацію загострило ток-шоу на одному з телеканалів, де у прямому ефірі зразки ДНК для встановлення батьківства новонародженої дитини взяли у вітчима та рідного брата юної породіллі. Новину обсмоктували, висуваючи різні версії, як родина до «такого» докотилася. Та експертиза не підтвердила батьківство ні одного, ні іншого. Запитання  «А хто ж батько?» залишилося без відповіді. І ось через два місяці після пологів дівчинка нарешті у всьому зізналася.

Ця багатодітна родина мешкає у містечку Борислав Дрогобицького району. Мама Тані Аня вдруге створила сім’ю – після того, як овдовіла, привела у дім вітчима Івана. Разом виховували шестеро дітей. Тепер – семеро, бо опікуються ще й внучечкою Діанкою.

Про те, що донька вагітна, мати, переконує, не здогадувалася. Ну, трішки донька покруглішала. Але коли захворіло на той час найменше дитя в родині, на обстеження повезли й Таню. Тоді й виявилося, що дівчинка на восьмому місяці вагітності.

Народжувала юна породілля у Львові. Її донька з’явилася на світ здоровою. Та після пологів для сім’ї почалося ходіння по муках. Звісно, цим резонансним випадком не могли не зацікавитися правоохоронці. Таня вперто мовчала, хто є батьком дитини, а потім… почала поліцію водити за ніс. Спочатку вказала на сусіда, якому на момент зачаття дитинки було 17. Та експертиза це спростувала. Тоді під підозру потрапили члени родини: вітчим та брати Тані – зведений і рідний. Однак і їхнє батьківство не підтвердилося. Шоу на каналі не вийшло… Пізніше Аня дуже пожалкує, що оголила драму своєї дитини на всю Україну, і плакатиметься, що телеканал їх ошукав. Адже після виходу в ефір програми сім’я стала мало не ізгоєм – кожен тицяв у них пальцем, обзивав.

Тим часом тривали пошуки справжнього «героя» цієї непростої історії. І врешті Таня сама зізналася, хто є біологічним батьком її донечки Діанки.

– У поліції сказали, якщо дівчинка не зізнається, визнаємо її неадекватною, а дитину заберемо. І вона вказала на свого 14-річного двоюрідного брата Остапа. Експертиза це підтвердила, – відверто розповіла одному з видань мама Тетянки. – Для всіх це був шок. Але… Треба було раніше говорити з дітьми про сексуальне виховання. Можливо, таких наслідків й не мали б.

Як виявилося, діти надивилися в Інтернеті фільмів для дорослих й вирішили втілити інтимні сцени в життя. А «забавка» закінчилася вагітністю…

Остап участі у вихованні своєї донечки поки не бере. Таня з мамою написали заяву в поліцію, що претензій до нього не мають. Основна ноша у догляді та вихованні Діанки лягає на плечі молодої бабусі. Адже маленька мама продовжує навчання, хоч поки що й індивідуально, а не з усім класом.

Світлана РІДНА, Львівська область

Передрук заборонено!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися