Флеш-моб із блакитними кульками у Львові
Львівщина

Флеш-моб із блакитними кульками у Львові

2 квітня 2018, 14:53
0
0
Сподобалось?
0
Сьогодні, 2 квітня, у всьому світі відзначають Всесвітній день розповсюдження інформації про проблему аутизму. У Львові з нагоди цього свята організували спеціальний флешмоб «Львів у блакитному».
 
Як повідомляє ІА ZIK, флешмоб проводять вже не вперше. Цього року організатори створили спеціальний фотопроект про вчителів, які займаються із дітьми з аутизмом. 
 
Під час акції свою пісню «Просто інший» про дітей із аутизмом репрезентувала активістка Юлія Толстих. Також вона зазначила, що аутизм буває різним. Є люди із високим функціональним, яких називають ще дітьми-індиго. Але є й інші діти. У людей з аутизмом може бути розумова відсталість, епілепсія, проблеми з мовленням. Таким дітям важко контролювати поведінку, вони гіперчутливі до звуків. Про них не знімають фільми. Але вони є. Не всі такі діти – генії. Але всі вони діти. Люблять батьків, родину, і ми їх любимо.
 
Дітки з аутизмом запустили блакитні (цей колір вважають символом людей із аутизмом) кульки у небо і сформували серце. А згодом – поліцейські покатали їх на своїй машині по Площі Ринок. 
 
До слова, аутизм – це стан, який виникає внаслідок порушення розвитку головного мозку і характеризується вродженим та всебічним дефіцитом соціальної взаємодії та спілкування. Його неможливо вилікувати, проте з часом можна скоригувати і адаптувати людину до соціального життя. 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися