Силовики побили та заарештували атовців та шахтарів, які блокували російське вугілля на Львівщині
Львівщина

Силовики побили та заарештували атовців та шахтарів, які блокували російське вугілля на Львівщині

21 вересня 2019, 18:08
0
0
Сподобалось?
0

21 вересня поліція силою розігнала та заарештувала ветеранів і шахтарів, які блокували російське вугілля у Львівській області.

Як повідомляють у штабі блокади торговлі з окупантами, сьогодні, близько 12:00 спецпризначенці поліції, застосувавши силу, почали відтискати учасників блокади у Соснівці Львівської області від місця блокування вагонів із російським вугіллям. Зрештою, поліція без жодних попереджень почала заарештовувати ветеранів АТО та місцевих шахтарів. Спроби розігнати блокаду відбувались увесь час із початку блокування – на протязі трьох тижнів. Кілька днів тому стало відомо, що адміністрації місцевих шахт провокували самих шахтарів розігнати блокаду під шантажем невиплати зарплати.

Серед затриманих і перший командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко. Після затримання на його сторінці у Фейсбуку зявився допис:

"Після жорстокого побиття людей в Соснівці (Львівська область) затримали більше 20 осіб. Частина знаходиться в Червоноградському відділенні поліції. Частина в Сокалі. Зараз тягнуть час, чекають вказівок з Києва і готують протоколи про затримання. Частина людей сильно побита".

Зазначимо, за інформацією відділу комунікації поліції Львівщини, всього затримали 28 осіб.

Нагадаємо, ветерани АТО/ООС та місцеві шахтарі заблокували близько 150 російських вагонів з вугіллям з Кемеровської області біля м. Соснівка Львівської області. Як зазначив екскомбат Семен Семенченко, вагони направлялися на місцеву збагачувальну фабрику, яку контролює чинний нардеп від партії «Опозиційна платформа» Наталія Королевська. 

Акція тривала уже 21-й день.











Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися