13-річна мама з Львівщини поїде на заробітки до  Польщі
Львівщина

13-річна мама з Львівщини поїде на заробітки до Польщі

27 вересня 2019, 15:55
0
0
Сподобалось?
0

Наймолодша в Україні мама 13-річна Таня Лучишин з Львівщини наразі живе з однорічною донькою і братом-першокласником в орендованому житлі. Раніше вона проживала в багатодітній родині з мамою і вітчимом, де вся сім’я тулилася в крихітній кімнатці.

Семикласниця минулого року народила донечку Діану, якій 17 вересня виповнився рік, - пише видання Politeka.

 Мама Тані і бабуся однорічної Діани 32-річна Анна розповіла, що зараз Таня ходить в школу, але коли зроблять розклад для індивідуального навчання – буде займатися вдома. Вдень з дитиною сидить бабуся.

До недавнього часу вся родина жила разом на 40 квадратних метрах. Без зручностей і особистого простору жили Таня з донькою, її мама зі своєю молодшою ​​дочкою Вікою, якій зараз півтора року, чоловіком і ще чотирма синами. Оскільки місця для всіх не вистачало, то Тані з донькою зняли кімнату в сусідньому під’їзді за 500 гривень. Туди перебрався і її молодший брат-першокласник. Батько однорічної Діани, 15-річний Остап, який є двоюрідним братом Тані, у всьому намагається допомагати, регулярно приносить гроші для дитини. Таня розповідає про нелегке життя і про свої майбутні плани: виїхати в Польщу після закінчення навчання і заробляти там на квартиру. Хоче мати окреме житло для себе доньки.

"У мене одна мрія – мати свою окрему квартиру", – говорить юна матуся.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися