У Львові біженок з Донбасу вербують в... ізраїльські борделі
Львівщина

У Львові біженок з Донбасу вербують в... ізраїльські борделі

20 січня 2015, 12:17
0
0
Сподобалось?
0

 

19 січня у міжнародному аеропорту «Львів» під час посадки на літак сполученням «Львів - Київ - Тель-Авів» співробітники управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУ МВСУ у Львівській області затримали 59-річного львів'янина, який збирався піднятися на борт літака у супроводі чотирьох симпатичних панянок. Дівчата летіли в Ізраїль як «живий товар», пише «Високий Замок».

Як стало відомо, зловмисники шукали у Львові гарненьких дівчаток, які не мали навіть перспектив отримати пристойну роботу. На гачок зловмисників клюнули чотири красуні - жителька Львівської області та три дівчини, які втекли до Львова з палаючого Донбасу. Під час особистих зустрічей вербувальник не приховував, що пропонує дівчатам роботу проституток. Вони погодилися.

Одна з біженок, яку завербували зловмисники, приїхала з Донбасу до Львова з двома маленькими дітьми. Каже, не мала можливості їх нормально одягти та годувати, а п росити постійно допомоги у добрих людей їй набридло. Тож і погодилася на політ до Ізраїлю.

Вербувальник обіцяв молоденьким дурепам золоті гори в далекій країні. Казав, що за годину «роботи» отримуватимуть 50 доларів на руки. Дівчат, мовляв, забезпечать охороною, винаймуть для них комфортабельні квартири, ще й дорогу оплатять...

Навряд чи дівчата, яких вдалося завербувати сутенерам, здогадувалися, що саме їх очікує в Ізраїлі. Повернувшись на батьківщину, одна із колишніх працівниць махону, як називають в Ізраїлі борделі, розповіла про свої будні: «Лягала спати о шостій ранку, прокидалася о десятій годині. Протягом дня мусила перебувати у фойє, де за столиками сиділи клієнти, - випивали, розглядали дівчат. Клієнт платив сутенерові від 100 до 600 шекелів (25-150 доларів). З них повії отримували близько 20 шекелів. Та я цих грошей не бачила. Їх тримав у сейфі власник махону, ніби для мого повернення на батьківщину після завершення контракту. Втекти можна було. Та без грошей, знання мови на це мало хто наважувався. Я чула багато історій про те, що втікачок ловили, калічили або викидали оголеними у Палестинській автономії».

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися