Львів прийматиме зустріч Туристично-інформаційних центрів міст Європи
Львівщина

Львів прийматиме зустріч Туристично-інформаційних центрів міст Європи

30 липня 2018, 15:15
0
0
Сподобалось?
0

Цього року Львів 24−26 жовтня прийматиме 5-ту зустріч Туристично-інформаційних центрів європейських міст, ECM TIC Expert Meeting, організовану ЛКП «Центр розвитку туризму м. Львов» спільно з European Cities Marketing (ECM). Про це повідомляє mediastar.net.ua.

Основною тематикою цьогорічного заходу є нові підходи до гостинності надання послуг. У програмі також — панелі, присвячені брендингу, маркетингу та цифровим технологіям. Захід є орієнтований на практику, тому багато часу відведено на хакатон та роботу в групах, де можна розглянути реальні професійні кейси та налагодити корисні зв'язки з представниками інших міст. З детальною програмою заходу можна ознайомитись за посиланням.

Участь у заході можуть взяти до двох представників від одного міста. Зазвичай присутні міста-члени ЕСМ, і на цю унікальну можливість варто звернути увагу ТІЦам України. Наразі зі всієї країни лише місто Львів є учасником об'єднання, проте організатори заходу сподіваються, що захід може стати поштовхом для інших українських міст також доєднатись до об'єднання і отримати доступ до європейських практик у цій сфері. Реєстрація на захід доступна за посиланням.

Проект реалізовує ЛКП «Центр розвитку туризму м. Львова» спільно з European Cities Marketing, об'єднанням туристичних рад європейських міст, де Львів уже восьмий рік поспіль бере активну участь, зокрема — у робочій групі з діяльності Центрів туристичної інформації.

Нагадаємо, ECM TIC Expert Meeting є щорічним заходом European Cities Marketing, який щоразу відбувається в іншому європейському місті і збирає учасників серед працівників ТІЦів Європи. Головною метою є обмін досвідом функціонування ТІЦів у різних містах. Робоча група з діяльності ТІЦів в ЕСМ є досить активною і живою. Окрім щорічної зустрічі, кожні два місяці є також он-лайн зустрічі, у яких беруть участь по одному представнику від міст. Кожна он-лайн зустріч має свою тему, на яку всі учасники мають можливість висловитись і відповісти на питання один одного. Теми пропонують самі міста, і зазвичай це нові виклики, ормаційних центрів містз якими стикаються у роботі ТІЦи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися