Волинь

Ура! Маємо 100 тисяч «Вісника і Ко»

8 січня 2006, 00:00
0
0
Сподобалось?
0
Як приємно, коли Новорічні свята нам приносять несподівані сюрпризи. Зустрічаючи 2006 рік, напередодні 10-річчя газети, наш колектив взяв за мету вийти на 100-тисячний тираж. Планку підняли надто високо, і тому були побоювання: а чи вдасться?
До останнього дня минулого року ми не знали, чи досягнемо наміченого.
Нарешті зроблені остаточні підрахунки. Підбиваємо передплату по областях, примірники, які йдуть вроздріб. Ура! Збулось. Не без труднощів виходимо на заповітну мрію. За десять років існування газета “Вісник і Ко” добилася 100-тисячного тиражу.
Прекрасна перемога усього колективу. Ми щиросердно дякуємо усім нашим читачам за високу довіру, за те, що вони не розчарувалися у “Віснику і Ко”. Особлива вдяка новим прихильникам і симпатикам, котрі вперше взяли в руки нашу газету. Низький уклін вам, поштові працівники, наші вірні друзі і партнери, бо ви у дощ і сніг доставляєте “Вісника” у міста і села, хутори і хутірці. Честь вам і хвала!
На третій день Пасхи, 25 квітня, ми справляємо перший ювілей. Постараємося зустріти і відзначити його достойно. Дорогі наші читачі, ми вас любимо і шануємо, будемо все робити, щоб газета стала ще кращою, ще цікавішою. Будьте з нами, і ми вас не підведемо.
Євген ХОТИМЧУК,
редактор газети “Вісник і Ко

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися