На Волині патрульні припинили вивезення труб з об’єкта державного значення
Львівщина

На Волині патрульні припинили вивезення труб з об’єкта державного значення

9 лютого 2018, 11:19
1
0
Сподобалось?
0

Вчора на автодорозі Луцьк-Ковель патрульні виявили обабіч траси машини, в які завантажували металеві труби великого діаметру. На вимогу полісменів обґрунтувати законність дій невідомі сказали, що є «звичайними працівниками, які виконують вказівки». Жодних документів на проведення робіт не надали.

«За попередньою інформацією, труби викопували неподалік траси, на місці пролягання нафтопроводу, який є державним об’єктом стратегічного значення. Можливо, труби різали на території всієї області, а вони можуть використовуватись у військово-транспортних цілях для перекачування нафтопродуктів», – зазначив заступник начальника УПП у Волинській області Дмитро Хмарук.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Спецтехніку, за допомогою якої вивозили труби, вилучили і доставили на спецмайданчик у Ковелі.

Про подію повідомлено Службу безпеки України, Управління захисту економіки ГУНП, військову прокуратуру, вирішується питання щодо внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань та реєстрації кримінального провадження.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • ната
    ната

    Це скоти порили людські городи. Хтось вже мав посіяну озимину - погадили всюди людям. Без повідомлення, без дозволів. Сільради відхрестилися від земляних робіт. Вказівка була з "вище". Люди, як побачили свої паї, за голови похапалися! Такого безчинства світ не бачив...

    9 лютого 2018, 21:15
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися