На Харківщині бойовики планували під виглядом українських військових напасти на мирне населення
Регіони

На Харківщині бойовики планували під виглядом українських військових напасти на мирне населення

1 лютого 2015, 14:14
2
4
Сподобалось?
4

На Харківщині контррозвідка СБУ викрила та знешкодила диверсійну групу, яка спільно з терористами «ДНР» готувала на замовлення російських спецслужб збройну провокацію задля дискредитації сил АТО на підконтрольних українській владі територіях.

Так, за даними прес-центру СБУ, затримано трьох мешканців Харкова, які мали завдання вчинити тяжкі злочини проти мирного населення на Донеччині, перевдягнувшись у форму українських військових. Учасники диверсійної групи отримали вказівку прибути до Курахового Мар’їнського району Донецької області, де для них уже приготували зброю та військовий одяг з розпізнавальними знаками українських вояків. Після цього зловмисники готувалися пограбувати місцевого підприємця, вчинити жорстоку розправу над ним та його родиною – це повинно було стати темою чергових замовних сюжетів на російському телебаченні.

СБУ упередила реалізацію злочинного наміру і затримала диверсантів. У зловмисників вилучено два карабіни, гранати РГД-5, велику кількість набоїв.

https://www.youtube.com/watch?v=jx5RV8UagGQ&feature=youtu.be


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Andrii
    Andrii

    Опять журналисты в заголовках все перевирают. по сути: Так, за даними прес-центру СБУ, затримано трьох мешканців Харкова, які мали завдання вчинити тяжкі злочини проти мирного населення на Донеччині, перевдягнувшись у форму українських військових. Я конечно понимаю, что у так называемых журналистов нет не соответствующего образавания ни совести. А жаль. Расшатывая нервную систему населения, лучше напишите, что лекарственные препараты дохрена стоят. уже самые простые витамины около 100 грн. А про жизненно необходимые препараты и вспоминать не хочется.

    1 лютого 2015, 15:18
    Відповісти
  • иван
    иван

    Планировали в Харькове. Все правильно в заголовке. Но плохо что агитация и пропаганда, а также саботаж пока СБУ не волнует. Недорабатывает СБУ.

    1 лютого 2015, 23:53
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися