На дачі вирощував коноплі
Рівненщина

На дачі вирощував коноплі

5 травня 2015, 21:11
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Рівненського райвідділу спільно з колегами з обласного управління міліції провели санкціонований обшук у помешканні 54-річного Сергія у селі Нова Українка Рівненського району.

На садовій ділянці дачного масиву чоловік вирощував коноплю. Також оперативники виявили в оселі і майже 500 грамів марихуани та обладнання для її вирощування. Вилучене направили на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

— Відомості за цими фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, — повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області Валерій Серветник. — Відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту) та частиною 1 статті 310 (незаконний посів конопель) Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування стало відомо, що Сергій, уродженець Рівного, вирощував наркотичні речовини для власного споживання. Також правоохоронці з’ясували, що чоловік у минулому вже перебував на лаві підсудних за хуліганство, проте наразі судимість його погашена.

Тепер за скоєне зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі строком на три роки.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися