Дорогу відремонтував і міст побудував
Рівненщина

Дорогу відремонтував і міст побудував

21 травня 2015, 16:08
0
0
Сподобалось?
0
Понад два мільйони гривень виділив підприємець Віктор М’ялик для ремонту дороги і побудови мосту через річку Стир у Володимирецькому районі Рівненщини. Виходець із села Воронки, створивши бізнес у столиці, не забуває про своїх земляків та їхні насущні проблеми. Найбільшою ж з них є дорога. Від районного центру Володимирець до Воронків 20 кілометрів. Та щоб подолати їх, треба майже годину часу затратити. Тут не дорога, а напрямок. Віктор М’ялик пообіцяв, що вона буде. І перші п’ять кілометрів ПП «Володимирецьагрошляхбуд» уже зробило. 
 За кошти Віктора М’ялика вирішена ще одна нагальна проблема Володимирецького району – споруджено міст між селами Великі Теликовичі цього району та Млинок Зарічненського. Без мосту, щоб потрапити з одного села в інше, треба було подолати 80 кілометрів. Нерідко ж у сусідніх селах жили найближчі родичі. Як розказала одна з мешканок Великих Теликовичів, коли захворіла її мама у сусідньому Млинку, то вона щодня переходила Стир по шию у воді. Тепер з новим мостом однією проблемою у жителів Полісся стало менше.  
Його збудували військові інженери. Вони запевняють, що міст може витримати до 60 тонн, а це більше, ніж вага танка.
Освятили міст намісник Свято-Покровського чоловічого монастиря села Великі Цепцевичі Володимирецького району Полісся архімандрит Антоній (Грибан) та благочинний Володимирецького благочиння протоієрей Олександр Зуєвич. 
Мешканці ж Володимиреччини дуже вдячні своєму землякові, адже він постійно допомагає церквам, старим і сиротам. 
Наталка СЛЮСАР, 
Рівненська область
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися