На Рівненщині у донецьких бандитів вилучили рекордну партію бурштину
Рівненщина

На Рівненщині у донецьких бандитів вилучили рекордну партію бурштину

27 листопада 2015, 16:22
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники Служби безпеки України припинили діяльність організованого угруповання, яке налагодило масштабну скупку бурштину на території Рівненської та Хмельницької областей.

Неподалік Рівного на трасі Київ-Чоп співробітники спецслужби спільно з дорожньою поліцією зупинили мікроавтобус. Правоохоронці виявили в ньому понад 100 кілограмів бурштину-сирцю та майже 22 кілограми готових виробів з «сонячного каміння».

Чоловіки, які перевозили та супроводжували вантаж, входять до організованого угруповання з числа мешканців Донецької області та однієї з країн Східної Азії. Крім скуповування, зловмисники також налагодили підпільну обробку бурштину для продажу за кордон.

СБУ виявила нелегальний цех у Шепетівці, що на Хмельниччині, розташований на території складських приміщень. Під час обшуків правоохоронці виявили, зокрема, сорок три станки для обробки бурштину та понад 145 кілограмів сирцю і готових виробів.

Загалом в ході операції співробітники СБ України вилучили рекордну партію «сонячного каміння» вагою майже 270 кілограмів, яка за цінами «чорного ринку» сягає приблизно 20 мільйонів гривень.

Слідчим відділом Управління СБ України у Рівненській області відкрито кримінальне провадження за ст. 198 Кримінального кодексу України.

https://www.youtube.com/watch?v=2udlpiCU3DY


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися