На Рівненщині закінчилися військові навчання з інструкторами з Великої Британії
Рівненщина

На Рівненщині закінчилися військові навчання з інструкторами з Великої Британії

2 лютого 2016, 09:35
0
0
Сподобалось?
0

На Рівненському загальновійськову полігоні закінчився курс підготовки піхотних підрозділів Збройних Сил України за стандартами НАТО.  Протягом двох тижнів Українським військовослужбовцям свій досвід передавали представники збройних сил Великої Британії.

З метою підготовки особового складу на полігоні було розгорнуто наметове містечко та підготовлено декілька ділянок для проведення занять.

Про це повідомив майор Віктор Шубец з регіонального медіа-центру МО України (Рівне).

З бійцями, які вже мають досвід виконання завдань у зоні проведення АТО, були відпрацьовані питання техніки ведення бою в місті та в умовах пересіченої місцевості, здійснення патрулювання, охорони та оборони важливих об’єктів, протидії диверсійно-розвідувальним групам, руху у колоні, супроводження автомобільних конвоїв.

Окремим питанням обміну досвідом між представниками Збройних Сил двох країн стала тактична медицина. Для практичного відпрацювання надання першої медичної допомоги, транспортування та евакуації поранених з поля бою жодне заняття не обходилося без евакуації поранених, надання першої медичної допомоги військовослужбовцям.

- Ми отримали серйозний досвід від представників Збройних Сил одної із країн НАТО у виконанні бойових завдань, зокрема у питаннях мінно-вибухової безпеки, - зазначив командир батальйону охорони та обслуговування оперативного командування «Захід» підполковник Іван Павлюк. - В свою чергу наші іноземні колеги зрозуміли, як вберегтися під час артилерійських та мінометних обстрілів противника, важливість мобільності на полі бою, інших питань досвіду АТО.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися