У Рівному засудили жінку, яка знімала з дітей золоті прикраси
Рівненщина

У Рівному засудили жінку, яка знімала з дітей золоті прикраси

23 травня 2016, 17:06
0
0
Сподобалось?
0

Жінка знаходила своїх жертв на дитячих майданчиках, коли ті гралися там без нагляду дорослих. Як стало відомо з судового документу, жінка знайомилася з дітьми та пригощала їх солодощами. А потім пропонувала їм заплести коси, а сама тим часом спритно знімала з дітей золоті прикраси. Для того, аби не викликати підозр та втертися в довіру до дівчаток, із собою вона брала свою трирічну дівчинку.

Останньою жертвою стала 11-річна рівнянка, яка позбулася в аналогічний шахрайський спосіб золотої сережки. Коли зрозуміла, що сталося, побігла до найближчого магазину. Там був сусід, який миттєво зреагував, кинувся наздоганяти зловмисницю та затримав її.

У суді спритниця в усьому зізналася і пояснила, що скоювала злочини через скрутне матеріальне становище. Як встановили правоохоронці, рівнянка в такий спосіб ошукала п’ятнадцятьох дітей. Усі золоті вироби вона здала у ломбарди.

Рівненський міський суд визнав винною 26-річну рівнянку в скоєні крадіжок та грабежів та призначив 4 роки позбавлення волі. Однак за ґрати вона не потрапить, адже від відбування покарання її звільникли із іспитовим терміном на три роки. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися