Рівнянка дивом вижила після того, як залицяльник розстріляв та порізав її
Рівненщина

Рівнянка дивом вижила після того, як залицяльник розстріляв та порізав її

24 червня 2016, 00:07
0
0
Сподобалось?
0

Ще у листопаді минулого року молода дівчина, яка працює в одному з магазинів Рівного продавщицею, познайомилася з на 14 років старшим рівнянином. Чоловік тривалий час вправно виконував роль коханого, будучи одруженим, а насправді увесь цей час планував, як викрасти виручку із торгівельного закладу, в якому працювала дівчина.

Про це повідомляє прес-служба поліції Рівненщини.

Страшний план, який передбачав і вбивство «коханої», зловмисник запустив 19 червня. Близько 22 години продавець закрила магазин, віддала ключі колезі і пішла додому. Близько першої ночі на побачення у камуфльованому одязі з’явився залицяльник і запропонував побути вдвох на робочому місці дівчини. Та поїхала за ключами на таксі одна, адже колеги добре знали її кавалера, тому він вирішив не «світитися». Крім того, коли дівчина поверталася назад, попросив її вийти із машини в іншому місці, щоб його не побачив таксист.

Побачення в торговому закладі за чаркою затягнулося. Зрештою чоловік заволодів ключем від сейфу з виручкою, і дістав з нього 59 тисяч гривень. Після цього злочинець вирішив холоднокровно прибрати свідка й спробував задушити дівчину. Але та зуміла вирватись. Зловмисник наздогнав жертву, всадив її у свій автомобіль «Opel» та вивіз на околицю села Бармаки Рівненського району. Там чоловік тричі вистрілив у дівчину з пістолета з гумовими кулями, а після цього ще перерізав шию з двох сторін. Щоб врятуватися, 20-річна продавщиця опанувала себе і прикинулася мертвою. Тоді убивця вирішив, що справу зроблено й пішов.

Поранена зуміла дійти до найближчого будинку у Бармаках. Його господар викликав медиків і поліцію. Потерпілу із пораненнями передньої та задньої поверхні шиї, проникаючим пораненням трахеї і щитовидної залози госпіталізували у реанімаційне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні. Свідчення правоохоронцям дівчина давала письмово, оскільки говорити ще не може.

Поліція оперативно затримала 34-річного нелюда, який вважав, що всі «кінці» сховав надійно. Під час огляду його автомобіля правоохоронці вилучили травматичний пістолет «Schmeisser». У квартирі знайшли крадені речі. Тож чоловіка перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів. Раніше чоловік відсидів три роки за розбійні напади, крадіжки та угони. Тепер же йому світить довічне ув’язнення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися