Чоловіка прошила двометрова труба
Рівненщина

Чоловіка прошила двометрова труба

28 листопада 2016, 21:49
0
0
Сподобалось?
0

Шокуюча дорожньо-транспортна пригода сталася на Рівненщині. Поблизу села Верхівськ Рівненського району у вечірню пору фура з’їхала з траси у кювет. Як виявилося, водія збила… двометрова металева труба, що влетіла в кабіну з вулиці і, як шпага, пронизала наскрізь.

Надворі вже було зовсім темно. Олег Сотников їхав, не дуже поспішаючи. Раптом перед очима розсипалося лобове скло, й за мить у грудях запекло. У побачене не вірилося: з тіла стирчала довжелезна труба з нержавіючої сталі.

Попри важке поранення, Олег залишався при свідомості й навіть застосував екстрене гальмування, аби з’їхати з дороги й не спричинити аварій. Невдовзі прибули рятувальники. Шоковані побаченим, вони обтяли краї труби бензорізом, аби пораненого можна було на ношах занести у «швидку». Чоловіка доправили до Рівненської обласної клінічної лікарні. Там він переніс важку 4-годинну операцію. Хірурги кажуть: пацієнт народився у сорочці, адже якби труба пройшла далі на кілька міліметрів у будь-який бік, наслідки могли б бути фатальними.

Сьогодні потерпілий ще досить слабкий, проте вже може поворухнутися й поговорити. Його життю вже нічого не загрожує. Тим часом правоохоронці шукають винних у трагедії. Найімовірніше, злощасна труба була погано прикріплена й відірвалася від іншого автомобіля.

Наталія КРАВЧУК,

Рівненська область

https://www.youtube.com/watch?v=pzQ0aAMfGd8


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися