Дітки з Вовковиїв виграли на Все­українському фестивалі колядок
Рівненщина

Дітки з Вовковиїв виграли на Все­українському фестивалі колядок

23 січня 2017, 12:18
0
0
Сподобалось?
0

14-16 січня у Львові відбувся третій, заключний етап Всеукраїнського етнофестивалю «Різдвяні канікули», де перемогу здобув дитячий ансамбль «Різдвяний дзвін» Вовковиївської Демидівського району загальноосвітньої школи I-III ступенів.

Поборотися з’їхалися найталановитіші хореографічні колективи та вокалісти з усієї України й навіть учасники із сусідньої Польщі. Серед юних талантів – і 16 вихованців Вовковиївської школи. Неабияким було хвилювання перед виступом, адже за лаштунками готувалися суперники – кращі команди ліцеїв та гімназій.

– На фестивалі ми побачили насправді сильні колективи. Та коли настала наша черга вийти на сцену, діти зуміли зосередитися, приборкати хвилювання й успішно виступили, – розповідає керівник ансамблю, вчитель музики Ярослав Пограничний.

Педагог переконаний, що запорукою успіху стали чи не щоденні репетиції та дисципліна. При сільській школі Ярослав Вікторович працює з дітьми три з половиною роки. Не приховує й того, що на початках все трималося на ентузіазмі педагогів школи. Адже, щоб мати інструмент і костюми для шкільного ансамблю, доводилося неодноразово звертатися по допомогу до спонсорів. І не даремно! Адже учасники «Різдвяного дзвону» рік за роком виборювали «золото» на районних конкурсах і фестивалях. Однак лише цьогоріч вовковиївські школярі змогли виступити на все­українській сцені. 

– Завдяки нашому чудовому наставнику, його творчому підходу до занять, ми й показали здібності високого рівня, – емоційно діляться враженнями вихованці ансамблю. – Співали від душі. Дипломи – то приємно, але найкращою нагородою для нас були нестихаючі аплодисменти глядачів.

Катерина ЛОЗИЦЬКА, Рівненська область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися