Церковний хор з учасників АТО створили на Рівненщині
Рівненщина

Церковний хор з учасників АТО створили на Рівненщині

23 січня 2017, 16:57
0
0
Сподобалось?
0

Священик Тарас Варварук, кандидат богословських наук, настоятель Свято-Михайлівського собору у Млинові, вже десяток разів побував у зоні антитерористичної операції.

Наразі ж створив хор з учасників АТО, жителів Млинова. Отець Тарас залучив до духовних та патріотичних піснеспівів до двох десятків тих, хто воював на Донбасі. Є тут і рядові солдати, і полковники. Є люди з музичною освітою, а також самоуки. Загалом вийшов колектив, спів якого вражає. У цьому мали змогу переконатися в Свято-Михайлівському храмі на свято Різдва під час першого духовного концерту хору. Особливо до душі припала всім колядка «Нова радість стала» на новий, пронизаний нинішнім неспокоєм, мотив.

Кожному учаснику хору церква подарувала книги. Але не з якимось змістом, а з пустими графами. Вони для того, аби бійці могли викласти в них свої спогади, враження, роздуми від пережитого на війні. Хлопці зобов’язалися написати такі твори протягом півроку. Затим ці рукописи поповнять церковну бібліотеку, яка, до речі, за останні два роки стала однією з найбільших за кількістю видань на Рівненщині. Планується також окреме друковане видання.

Сергій НОВАК, Рівненська область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися