Рівненщина

А діти у школах і далі голодні!

24 березня 2017, 13:24
0
0
Сподобалось?
0

9 лютого ми опублікували матеріал «Школярі-чорнобильці без гарячих обідів». У ньому порушена проблема відсутності гарячого харчування у школах Володимирецького району, зокрема у Більській Волі. Чиновники місцевого управління соцзахисту райдержадміністрації сказали, що коментуватимуть ситуацію лише у разі подання офіційного запиту. Ми отримали відписку.

Наведемо декілька абзаців відповіді на офіційне прохання надати відомості, підписаної начальником управління Наталією Шамою: «За результатами процедури відкритих торгів комітетом з конкурсних торгів 12 жовтня 2016 року визнано переможцем ТОВ «Комлекс Ріко». ТОВ «Комплекс Ріко», затягнувши терміни підписання договору, в останній день відмовилося від підписання договору про закупівлю послуг з харчування дітей, які потерпіли від Чорнобильської катастрофи, за державні кошти.

Всім учасникам відкритих торгів було запропоновано продовжити термін дії банківської гарантії (продовження строку дії забезпечення пропозиції конкурсних торгів). Серед усіх учасників тільки ТОВ «Транс Логістік Центр» продовжило строк дії забезпечення пропозиції конкурсних торгів».

Від редакції. У такому стилі написано ще декілька абзаців. У них – жодного слова про те, чому, наприклад, конкурсні торги провели аж 12 жовтня. Невже чиновники у Володимирці не відають, що навчальний рік у дітей розпочинається 1 вересня і з цього числа їх треба починати годувати гарячими обідами? І що то був за конкурс такий, коли школярів тільки неповних півтора місяця харчували – і новий тендер оголосили? У відповіді ні слова про те, коли хоча би приблизно він завершиться. А діти тим часом у школах перебиваються бутербродами і псують своє здоров’я.

Наталка СЛЮСАР


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися