Резонанс: у Дубно жінку-адвоката вбив тернопільський прокурор?
Рівненщина

Резонанс: у Дубно жінку-адвоката вбив тернопільський прокурор?

2 квітня 2017, 23:20
0
0
Сподобалось?
0

1 квітня в місті Дубно Рівненської області близько 20-ї години застрелили адвоката Віту Шаблій, яка на минулих виборах балотувалася на посаду міського голови від партія «Свобода». Про це повідомляє «Рівне вечірнє».

43-річна жінка померла від отриманих травм. Під час стрілянини також поранили «свободівця» В'ячеслава Чайку. Він перебуває в лікарні.

Однією з пріоритетних версій розстрілу адвоката Віти Шаблій є вбивство на тлі особистих конфліктних відносин. А у  вбивстві жінки-адвоката грунтовно підозрюється працівник прокуратури Тернопільської області Ігор Чайка, син пораненого. Про це повідомив заступник начальника управління НП у Рівненської області Сергій Волков.

“До батька В’ячеслава Чайки, екс-очільника рівненської поліції, приїхав старший син Ігор. Сварка закінчилася стріляниною. За оперативними даними, син випустив обойму в жінку батька, вона померла на місці. Батько отримав два поранення”, — зазначив Сергій Волков.

В’ячеслава Чайку прооперували. Жінка померла на місці.

Віта Шаблій з 1995 по 2002 рік працювала на посадах секретаря судового засідання та консультанта Дубенського міського районного суду. У 2002 році була юрисконсультом Дубенського цукрового заводу, у 2002 - 2008 роках працювала помічником судді Дубенського міського районного суду. З 2008 року стала адвокатом. Під час Революції Гідності була головою дубенського Майдану.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися