Рівненщина

Рівнянин годину бив трирічну доньку в машині!

13 квітня 2017, 22:21
0
0
Сподобалось?
0

До Рівненської обласної дитячої лікарні привезли трирічну Євангеліну. На дівчинці не було живого місця: уся спина, сідниці, голівка – у саднах та синцях. Шоковані навіть були лікарі зі стажем. Та найжахливіше, що таких побоїв дівчинці завдав рідний батько. В машині, на стоянці біля супермаркету, що по вулиці Курчатова. На щастя, знущання над дитиною побачив випадковий перехожий і викликав поліцію. Якби він вчасно не втрутився, наслідки могли б бути значно трагічніші. Про це пише press-centr.

- Коли приїхали патрульні, дитина була дуже налякана. Пояснювала: «Мене побив тато, мене побив тато!» Сидіння в авто були опущені. Чоловік десь до години наносив доньці тілесні ушкодження, -зауважила речник патрульної поліції Рівного Оксана Юрченко.

- У дитини - складні травми та множинні забої. Також діагностували струс мозку. За 30 років роботи я такого ще не бачив, - зазначив травматолог Рівненської обласної дитячої лікарні Володимир Григорчук.

Мати Євангеліни  в лікарні разом із донькою. Від коментарів жінка відмовляється.  Батька ж дитини відразу затримали поліцейські. Однак навіть у міськвідділі він не розкаявся у скоєному:

- Дитина чудово розуміє, що вона може робити все, що захоче. Мене цей варіант категорично не влаштовує! Моя дочка повинна робити не все, що захоче, а те, що попросять батьки, - аргументує свій вчинок «вихователь».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися