Щасливі молодята
Рівненщина

Весільний танець на інвалідних візках

11 травня 2017, 16:10
0
0
Сподобалось?
0

У РАЦСі міста Рівного відбулася церемонія одруження 38-річного Юрія Островського із Хмельниччини та 30-річної Уляни Унгурянової з Кривого Рогу, інвалідів першої групи, що мають серйозні обмеження у русі й пересуваються на візках.

Познайомилася пара через Інтернет. Це було рік тому, а зараз закохані вирішили одружитися. На весільний рушник молодят завезли свідки, які також допомогли одягнути каблучки. Не обійшлося й без весільного танцю. Його наречені продемонстрували на інвалідних візках. Допоміг їм у постановці танцювальної композиції чемпіон світу зі спортивно-бальних танців Ігор Сівак.

Подружня пара винаймає однокімнатну квартиру в Рівному. Попри фізичну обмеженість, обоє намагаються бути активними в житті. Планують відкрити юридичну клініку для інвалідів. Юрій, зокрема, має вищу юридичну освіту, здобув її в Острозькій академії. Він не може самостійно фізично щось зробити, але заробляє на життя тим, що носом, підборіддям і затиснутою у зубах паличкою працює в Інтернеті, надає людям правові консультації. Наречена трішки може працювати руками, тож старатиметься, як сама заявляє, бути помічником своєму чоловікові.

Сергій НОВАК, Рівненська область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися