На Рівненщині розвозку працівників на підприємство здійснюють водії-наркомани
Рівненщина

На Рівненщині розвозку працівників на підприємство здійснюють водії-наркомани

19 травня 2017, 10:40
0
0
Сподобалось?
0

Інспектори з дорожнього нагляду Здолбунівського відділення поліції під час несення служби у райцентрі на вулиці 8-го Березня зупинили автобус «БАЗ», який здійснював регулярні спеціальні перевезення із підприємства в село Старомильськ. За кермом був 30-річний житель Здолбунова, а в салоні перебувало близько 30 пасажирів.

Як повідомляє IA ZIK, під час спілкування з керманичем поліцейські помітили, що він має явні ознаки наркотичного сп’яніння: був дуже знервований, повторював одні й ті ж фрази кілька разів підряд, мав звужені зіниці та неприродну блідість обличчя. У присутності двох свідків правоохоронці запропонували водію пройти в установленому порядку медичний огляд на визначення впливу наркотичних речовин, однак він категорично відмовився, що означає визнання вини.

Більше того, з’ясувалося, що водій не мав відповідної категорії для керування автобусом. На чоловіка склали адмінпротокол за статтею 130 КУпАП (відмова від проходження огляду на визначення стану сп’яніння), а також постанову про накладення адміністративного стягнення за частиною 2 статті 126 КУпАП.

Водія було відсторонено від керування автобусом. Щоб не створювати незручностей пасажирам, старший лейтенант поліції Олександр Ящук відвіз їх у пункт призначення.

За даними правоохоронців, це вже другий випадок керування цим автобусом водіями, які перебували у стані наркотичного сп’яніння. 14 квітня поліцейськими було складено адміністративний протокол на іншого водія, який керував цим же транспортним засобом та їхав аналогічним маршрутом у стані наркотичного сп’яніння.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися