З Китаю — в Україну, щоб освідчитися в коханні
Рівненщина

З Китаю — в Україну, щоб освідчитися в коханні

10 червня 2017, 18:37
0
0
Сподобалось?
0

Україномовний китаєць Юй Шуанжуй закінчує Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу. Невдовзі з дипломом повернеться додому в Піднебесну. У планах хлопця – одруження зі співвітчизницею Шаною з Пекіна.

Юй вирішив освідчитися Шані в любові саме в Україні, в одному з її пам’ятних місць. Із допомогою братів Юрцунів, своїх друзів з міста Дубна, хлопець надивився декілька таких місцин, а свій остаточний вибір зупинив на «Тунелі кохання».

«Тунель кохання», як відомо, це ботанічний феномен  у лісовому масиві біля селища Клевань, утворений заростями дерев, кущів, які сплелися між собою гіллям та утворили дивовижний щільний коридор точної арочної форми. Він оповитий багатьма легендами, міфами, повір’ями, одне з яких оповідає про щасливу долю тих, хто тут заручиться. Тож і тягнеться сюди молодь для природного й духовного благословення.

Шана з люб’язністю погодилася приїхати в Україну. Зрештою, вже тут вона дізналася від коханого про ідею відвідати екзотичне місце. Аби додати події вишуканості та святковості, наречений та наречена вдягнули весільну одіж. І на такій високій ноті висловили один одному свої почуття.

Після «Тунелю кохання» китайська молода пара побувала також у Дубенському замку, відвідала легендарну гору Бону на Тернопіллі, надихнулась українською красою та історією. Водночас Юй Шуанжуй пожалкував, що невдовзі доведеться покинути Україну, країну з неймовірною природою, глибокою історією і надзвичайними людьми. Щоправда, не виключив можливого варіанту, що, попрацювавши на батьківщині, молода сім’я може приїхати в Україну, аби послужити і їй.

Сергій НОВАК, Рівненська область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися