Сільський голова Віктор КОРІНЬ з жителями Боремля
Рівненщина

День села відзначили у Боремлі

21 липня 2017, 13:06
0
0
Сподобалось?
0

У день Святих апостолів Петра і Павла в місцевому храмі відбулася служба Божа, а згодом усі зібрались у Будинку культури. Організував День села сільський голова Боремельської територіальної громади Демидівського району Віктор Корінь. Звичайно, допомагали працівники культури, соціальної сфери, односельці. Школярі взяли активну участь у концерті. Всі потрудилися на славу, тож свято вдалося.

– Ми розуміємо, що зараз не на часі веселощі, – каже Віктор Михайлович, – але хочеться якось підняти дух людей, активізувати громадськість, додати позитиву в сірі будні. Тому буде концерт, нагородження односельчан. Добрим словом згадаємо всіх, хто боровся і бореться за мир.

65-літня боремельчанка Марія Мичковська зазначає, що така віддушина дуже потрібна, «бо в селі за роботою люди світу не бачать, а тут хоч відпочинуть».

Подарунки від сільської ради, спонсорів, гостей отримали жителі Боремля в різних номінаціях. Найстаршою було визнано 97-річну Надію Кравчук. Майже 60 літ прожили в парі Юрій та Віра Данилюки, а Сергій і Катерина Тіцькі лише недавно стали на рушничок щастя. Вітали місцевих майстрів, колишніх працівників у різних сферах, обдаровану молодь. Грошові сертифікати отримали учасники АТО. Гордістю села є юний легкоатлет Микола Станіславський, який на світовому рівні представляє Україну. Йому вручили чек на підготовку до майбутніх змагань.

Добрим словом згадали покійного мера Луцька Миколу Романюка, який народився у сусідньому селі. Йому посмертно надали звання «Почесний громадянин села Золочівка». Син Володимир подякував за те, що пам’ятають батька, його добрі справи.

Загалом, багато позитивних емоцій отримали всі, хто побував на святі. А у сільського голови ще є багато задумок. Він хоч і керує цією громадою трохи більше року, але сподівається, що за підтримки людей вдасться зробити чимало для села.

Руслана ТАТАРИН, Рівненська область

Фото автора


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися