Стрілянина на Рівненщині: поліція застосувала зброю проти копачів бурштину
Рівненщина

Стрілянина на Рівненщині: поліція застосувала зброю проти копачів бурштину

10 вересня 2017, 00:37
0
0
Сподобалось?
0

Поліція відкрила вогонь в копачів бурштину в ході конфлікту, що трапився 7 вересня поблизу села Більська Воля Володимирецького району між нелегальними старателями, лісниками та поліцейськими. Про це повідомила прес-служба Національної поліції.

У правоохоронному відомстві розповіли, що близько 15.00 лісники рухалися на територію заповідника, який був знищений старателями. Лісівники планували ліквідувати наслідки розмиття ґрунту та засипати ями у місцях незаконного видобутку бурштину. Проте дорогу техніці блокували майже 40 копачів бурштину.

Лісівники зателефонували в поліцію, на місце події вирушили правоохоронці. Дорогу полісменам в селі Більська Воля перегородили майже 150 місцевих мешканців. Копачі відмовилися пропустити поліцію на місце події, почали чинити супротив та кидати в правоохоронців каміння. Полісмени застосували пристрої для відстрілу гумовими кулями та балончики із сльозогінним газом й таким чином розігнали місцевих старателів.

«Станом на 17 годину конфлікт було вичерпано. Попередньо, повідомлень про потерпілих не надходило. За цим фактом у поліції проводиться перевірка, за результатами якої прийматиметься процесуальне рішення», — зазначили в поліції.

Джерело: racurs.ua


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися