Літня кухня світиться... пляшками
Рівненщина

Літня кухня світиться... пляшками

22 жовтня 2017, 10:27
0
0
Сподобалось?
0
У жительки села Топілля Млинівського району Катерини Торчило був звичайний будинок з білої цегли, а от її чоловік, на жаль, нині покійний, вирішив додати помешканню ізюминку і зробив вставки у стінах зі скляних пляшок. Виглядає оригінально і незвично. А ще – добудував своїй жінці літню кухню. Не із цегли чи піноблоків, а знову ж таки з тари з-під пива, шампанського, горілки.
– Я давно передплачую ваш «Вісник», – розповідає Катерина Петрівна. – Ось якось побачила в ньому, що з пляшок дядько забор змурував. Показала своєму чоловікові, а він придумав літню кухню невеличку звести, щоб я мала, де свиням картоплі зварити.
Пляшок на таку господарську прибудову потрібно було не одну сотню. Трохи вдома мали, щось сусіди позносили, дізнавшись про ідею подружжя. «Бувало, що бутилки на смітнику збирала», – зізнається жінка. Скільки всього пляшок пішло на стіни, вона не знає. «Може, чоловік і рахував, але я ніколи не питала. Певно, до тисячі», – прикидає пані Катерина.
Вже не один рік вона господарює у кухні з пляшок. Каже, що приміщення взимку зберігає тепло, а влітку – прохолоду. А ще господар, коли мурував, не закривав цементним розчином горловини пляшок, тож коли ввечері вмикається всередині світло, то всі стіни світяться зеленими, жовтими, білими кольорами в залежності від скла тари. «Це дуже гарно, як казка виходить», – посміхається жінка. 
Руслана ТАТАРИН, Рівненська область

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися