Рівненщина

Науковці з різних країн з’їдуться на конференцію

16 листопада 2017, 15:47
0
0
Сподобалось?
0

Рівненський державний гуманітарний університет продовжує практику організації Міжнародних культурологічних науково-практичних конференцій, збираючи чималу кількість бажаючих представити на широкий розгляд свої наукові досягнення та отримати корисну інформацію від колег-науковців. Цей рік не став винятком.

До оргкомітету ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Євроінтеграційні процеси в сучасній Україні: культурно-мистецькі аспекти розвитку», проведення якої заплановано на 16-17 листопада кафедрою культурології та музеєзнавства, надійшли заявки від 489 учасників, що представляють 107 навчально-наукових структур з різних куточків України та з-за кордону. Спілкуватися з колегами, ділитися здобутками та переймати досвід будуть й представники вищих навчальних закладів з інших країн, зокрема Китаю, Польщі, Білорусі, Росії. Варто відзначити, що якісний склад учасників достатньо високий: науковий ступінь і вчені звання мають 119 осіб (зокрема 48 – доктори наук, професори). Студенти з Луцька, Львова, Києва зможуть почерпнути багато цікавих фактів з виступів аспірантів, докторантів та магістрантів.

Багато років до подібних заходів долучається й професорсько-викладацький склад СНУ імені Лесі Українки, який разом з магістрантами становить достатньо оригінальний тандем у дослідженні культурно-мистецьких проблем історичної Волині.

Робота конференції відбуватиметься у п’яти секціях, розміщених в університеті, галереї європейського живопису «Євро-Арт» та залі Волинської ікони обласного краєзнавчого музею, що дасть змогу учасникам не лише в комфортній обстановці обговорити власні доповіді, але й хоча б частково ознайомитися з культурним потенціалом міста.

Організація подібних заходів дає можливість дізнаватися про сучасні досягнення студентів, а усім тим, хто лише робить свої перші кроки на науковій ниві, долучатися до наукового світу держави.

Сергій ВИТКАЛОВ, Василь ЧЕПЕЛЮК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися