Микола та Жанна ВАЩИЩУКИ
Рівненщина

Світлове шоу на будинку у Млинові

23 січня 2018, 09:47
0
0
Сподобалось?
0

У селищі Млинів двоповерховий будинок Миколи та Жанни Ващищуків щовечора у Різдвяні свята збирає біля себе сотні глядачів. Притягує люд до цієї оселі дивовижне світло-шоу, яке облаштували господарі. Ідея світлової казки виникла передусім у глави сімейства, вчителя, комп’ютерника-програміста, людини різнобічного таланту.

– На створення цього шоу, яке отримало назву «Україна», пішло десь рік часу, – каже Микола Ващищук. – А робили його по крупинці. Я займався технічним обладнанням, сюжетною лінією, дружина – музичним оформленням, сини – програмним забезпеченням. Загалом, коли підрахували, то на нашу затію пішло майже вісім тисяч світлових діодів. Стрічки з ними рясно обплутали наш будинок. А ще вони розвішані на високій ялинці, вертепній оселі, на садових деревах. Світло переливається, змінюється в такт музики, пісень, які підібрала для вистави дружина, фахівець з музичної освіти. Тут і всесвітньо відомий український «Щедрик», який особливо полюбляє публіка.

Приходять на таке дійство не тільки млинівчани, але й багато люду з довколишніх сіл. Причому, з кожним днем усе більше й більше. І це не тільки батьки з дітками, а й навіть старожили, як-от 92-річна бабця. За виставу грошей не платять. Просто господарям хочеться людям приносити радість. Триватимуть вистави аж до Водохреща.

Сергій НОВАК, Рівненська область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися