На Рівненщині відбудеться міжнародна виставка
Рівненщина

На Рівненщині відбудеться міжнародна виставка

13 червня 2018, 18:04
0
0
Сподобалось?
0

Завтра, 14 червня, у Рівному стартує IV Міжнародна спеціалізована виставка «Сучасність. Енергозбереження. Технології (СЕТ-2018)». Вона триватиме два дні на території приміщення ТОВ «Рівнетеплоенерго» (м.Рівне, вул. Д.Галицького, 27). Початок реєстрації – 09.30. Урочисте відкриття – о 10.00.

Як повідомляє tomat.rv.ua, учасники вже з’їжджаються. При чому з різних куточків України – Київської, Харківської, Миколаївської, Одеської, Чернігівської та Волинської областей.

Серед них – понад 50 фірм-виробників, які працюють у галузі енергоефективності. На виставці вони представлять промислове та побутове обладнання, енергоефективні технології, альтернативні види палива, відновлювану енергетику.

Відвідувачі виставки матимуть змогу побачити устаткування не лише місцевого виробництва. Тут буде обладнання й представництв закордонних виробників з США, Японії, Німеччини, Італії, Чехії, Литви, Данії та Туреччини.

Окрім виставки учасники СЕТ-2018 матимуть змогу відвідати Міжрегіональний форум з питань енергоефективності та енергозбереження. Подія відбуватиметься паралельно з виставкою.

Спікери Форуму познайомлять слухачів із унікальною та новітньою у світі технологією SMARTWIRE, яку розробили швейцарці. Заплановано розповісти про реалізацію «зелених» проектів, вітроенергетичні установки, енергоощадність у багатоквартирних будинках.

У рамках форуму відбудеться підписання Меморандуму про співпрацю науковців київського, харківського університетів з Національним університетом водного господарства. Співробітництво стосуватиметься реалізації заходів з енергоменеджменту.

Також під час IV Міжнародної спеціалізованої виставки проведуть інтерактивний тренінг «Несподіване джерело енергії», інтелектуальний енерготурнір «Puzzle time» та «Енергоефективний крокодил».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися