В одному з міст Рівненщини може зникнути питна вода
Рівненщина

В одному з міст Рівненщини може зникнути питна вода

19 липня 2018, 12:30
0
0
Сподобалось?
0

У мешканців Вараша, що на Рівненщині, може зникнути холодна вода. КМКП заборгувало ПАТ «Рівнеобленерго» майже 1 млн 15о тис грн. за спожиту електроенергію. 

Як повідомляє varash.info, за несплату боргів, 17 липня, вже було відключено три насоси із семи на водозаборі Бабка. Наразі працює чотири. 

Зі слів т. в.о. директора КМКП, Олега Устича, «їхньої потужності вистачить, аби подавати питну воду на місто за однієї умови, мешканці повинні заощаджувати. Якщо люди будуть використовувати менше середньодобової норми то проблем з водою не буде, її вистачить всім».

На 27 сесії Вараської міської ради деякі депутати пропонували колегам допомогти КМКП та виділити кошти із міського бюджету на часткове погашення боргу перед ПАТ «Рівнеобленерго», аби у місті не було колапсу. Їхня пропозиція не була підтримана. Як зазначає т. в.о. директора КМКП, Олег Устич, згідно закону України “Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення” – заборонено відключати об’єкти питного водопостачання, однак, не заборонено переведення їх на погодинний графік роботи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися