В Рівному триває перевірка стану здоров’я військовослужбовців гарнізону
Рівненщина

В Рівному триває перевірка стану здоров’я військовослужбовців гарнізону

24 жовтня 2018, 10:20
0
0
Сподобалось?
0

В Рівненському військовому госпіталі тривають поглиблені медичні обстеження військовослужбовців Збройних Сил України.

Графік диспансеризації складається за узгодженням командирів військових частин за поданнями начальників медичних служб. Огляд пацієнтів проводиться з 8.30 до 18 години з невеликою перервою на обід. В середньому за день військові лікарі оглядають 40-50 осіб. Обов’язкова перевірка здоров’я передбачає похід до терапевта, хірурга, дерматолога, невропатолога, офтальмолога, стоматолога, для військовослужбовців жіночої статі – гінеколога.

За словами начальника поліклініки Рівненського військового госпіталю підполковник медичної служби Олександра Мосійчука на даний момент зривів немає, наша інфраструктура й колектив військово-медичних спеціалістів забезпечують проведення цих процедур у повному обсязі та у визначений термін.

Відповідно до наказу начальника гарнізону – командувача військ оперативного командування «Захід» впродовж жовтня-листопада усі категорії військовослужбовців проходять щорічну диспансеризацію. Такі ж заходи здійснюються за участю виїзних військово-лікарських комісій в Дубенському та Сарненському гарнізонах. Загальна кількість обстежуваних складе декілька тисяч захисників України.

Натомість військовослужбовці Збройних Сил України з Рівненщини, які сьогодні виконують завдання в складі підрозділів Операції об’єднаних сил пройдуть «диспансеризацію» після повернення з відрядження.

Під час щорічного обстеження здоров’я військових особлива увага звертається, перш за все, на тих, які отримали поранення, травми та тих, які відчули погіршення стану здоров’я в районі проведення бойових дій на Донбасі. Окрім того, впродовж року медичні спеціалісти проводять пацієнтам планове лікування хронічних захворювань, а також дають направлення у реабілітаційні відділення санаторіїв Міністерства оборони України для санаторно-курортного лікування.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися